Sex Shop Pikku Tuhma - tervetuloa! Seksivälineet, asut, filmit - suomalainen seksikauppa ja verkkokauppa

Sex Shop Pikku Tuhma > Jessy Summer

Jessy Summer

Blondi vai brunette? Nyt voit valita! Jessy muuttuu helposti sinisilmäiseksi blondiksi tai ruskeasilmäiseksi brunetiksi. Yksityiskohdiltaan erittäin realistinen ja huippulaatua, jota harvoin näkee. Kaikki yksityiskohdat ovat viimeisen päälle. Kohtaa Jessyn vangitseva katse. Avaa hellät huulet, taivuta hänen sormensa peniksesi ympärille ja nauti parhaasta suuseksistä. Sinä päätät, laukeatko jo suuhun vai kenties hänen terhakoiden rintojen väliin? Tai haluatko rakastella, lähetyssaarnaajassa tai takaapäin? Jessylle on taivuteltavat nivelet, joten saat asetettua sen melkein mihin tahansa asentoon.

Jessylle voit pukea mukana tulevan yöpuvun lisäksi muitakin vaatteita. Jessy onkin kaveri myös aamukahvipöydässä tai vaikka sohvalla telkkaria katsellen! Jessyn pinta on ihanan pehmeää FantaFlesh-keinoihoa, joka tuntuu aidolta ja joustaa kuten aito iho. Aidot silmät ja vapaat, muhkeat huulet, hyvin tarkasti mallinnettu vagina. Sisällä on lujatekoinen mutta kevyt alumiinirunko, joka toimii rankana. Liikkuvien nivelten ansiosta Jessyn saat melkein mihin tahansa asentoon. Rinnanympärys 85 cm, vyötärö 56 cm, lantio 85 cm, kuppikoko C. Vaatekoko XS-S, kenkä 32. Suuaukon syvyys 13 cm, vaginan syvyys 18 cm, anuksen syvyys 16 cm. Sekä leveys- että syvyyssuunnassa joustavien aukkojen halkaisijat noin 2,5 cm. Pituus 168 cm, paino 32 kg. Mukana mahtava varustelu: alusasusetti, pitkä blondi ja lyhyt brunette peruukki, valkoiset puuvillakäsineet, huuhtelupullo, lämmityssauva esimerkiksi vaginaan, tekoripset, ruskeat vaihtosilmät, kampa, englanninkieliset ohjeet. Älä pue Jessylle voimakkaan värisiä ja/tai väriä päästäviä vaatteita, jotteivät ne värjää ihoa. Jessy on vesitiivis ja vedenkestävä, mutta älä upota päätä veden alle. Käytä vain vesipohjaisia liukuvoiteita. Toimitus huomaamattomassa isossa laatikossa, jossa ei lue mitä se sisältää. Pakkaus noin 150 cm x 39 cm x 30 cm, paino noin 40 kg.

Huolto- ja takuuasiat suoraan valmistajan kautta. Toimitusmyyntituote, toimitusaika noin 1-2 viikkoa, ei myydä postiennakolla.

TÄLLE TUOTTEELLE MEILTÄ ILMAINEN TOIMITUS!

Vaihda iso kuva klikkaamalla pikkukuvia tai avaa kaikki kuvat isona

Jessy Summer
Jessy Summer
Jessy Summer
Jessy Summer
Jessy Summer
Jessy Summer
Jessy Summer
Jessy Summer
Jessy Summer
Jessy Summer
Jessy Summer
Jessy Summer
Jessy Summer
Jessy Summer
Jessy Summer
Jessy Summer


 Jessy Summer

Tuotenro 32-315

Saatavuus: pakkaamolle 3-5 työpäivässä

Hinta: 1455.95 €
             1599.00 €

 

Katso muut JESSYSUMMER merkin tuotteet tästä

valmistajan logo




 Ostoskori