Sex Shop Pikku Tuhma - tervetuloa! Seksivälineet, asut, filmit - suomalainen seksikauppa ja verkkokauppa

Sex Shop Pikku Tuhma > Uutisia


© 2024 Sex Shop
       Pikku Tuhma

SEX SHOP PIKKU TUHMA

PALAUTUSOHJEET

Vialliset tuotteet

Tuotteidemme luonteen takia kaikki varastolta lähtevät tuotteet tarkastetaan silmämääräisesti. Joskus valitettavasti tuotteessa voi olla valmistusvirhe, tai se on saattanut vaurioitua kuljetuksen aikana.

1. Pyydämme aina ottamaan yhteyttä ensin asiakaspalveluumme (suosittelemme sähköpostia). Useissa tapauksissa tilanteesta selvitään käyttöopastuksella. Tuotetta ei myöskään tarvitse aina lähettää takaisin. Jos tuotteesta puuttuu joku osa, voimme ehkä korjata tilanteen lähettämälle sen. Yhteydenotto ei huononna oikeuksiasi, vaan saatat säästää aiheettomasta palautuksesta tulevat kulut.
Tarkista nämä yleisimmät ongelmat:
- tarkista aina että paristot ovat varmasti oikein päin
- kokeile tuotteessa toisia paristoja, eri pakkauksesta
- kokeile paristoja jossakin toisessa laitteessa että paristot varmasti toimivat
- jos paristojen napoja (kärkiä) vasten on metalliliuskat tai metallivieterit, voit varovasti taivuttaa niitä niin että ne ottavat paremmin kiinni
- varmista että esim. sauvan paristokotelon "korkki" on varmasti tiukasti kiinni, jotkut sauvat eivät toimi ennen kuin korkki on tosi tiukasti kiinni

2. Tuote pyritään ensisijaisesti korjaamaan, vaihtamaan uuteen samanlaiseen tai sopimaan esim. hinnanalennuksesta. Kaupan purkaminen on vasta viimeinen vaihtoehto.

Etämyynnin palautusoikeus

Tuotteillamme on normaali Suomen lain mukainen etämyynnin 14 päivän palautusoikeus. Huomaathan kuitenkin, että palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Kuluttaja voi myös avata pakkauksen tutkiakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan jos pakkaus säilyy ehjänä. Tavaraa ei kuitenkaan saa ottaa käyttöön. Tuotteeseen voi tutustua samaan tapaan kuin se olisi mahdollista myymälässä.

Myymiemme tuotteiden luonteen takia huomaathan nämä lakitekstistäkin löytyvät rajoitukset:

1. Palautusoikeus ei koske Suomen lain mukaan mm. kosmetiikkaa, elintarvikkeita/syötäviä tuotteita, alusvaatteita, intiimituotteita eikä kuvatallenneita (filmit).
2. Jos haluat sovittaa alusvaatteita, tee se muun vaatetuksen päälle, esimerkiksi t-paita alla jos sovitat yöpaitaa tai korsettia. Emme vaihda alusvaatteita joissa on ihosolukkoa, karvoja tms jälkiä. Näissä tapauksissa myös veloitamme aiheettomat palautuskulut asiakkailta.
3. Sauvojen, nukkejen ym palautus tai vaihto ei pääsääntöisesti ole mahdollista. Vain jos tuotteessa on suojakelmutus joka on ehjä, voimme tapauskohtaisesti hyväksyä palautuksia. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Tuoteturvallisuus on kuitenkin meille tärkein asia, josta emme tingi.

Epävarmoissa tilanteissa ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme! Tämä ei heikennä palautusoikeuttasi, sen sijaan vältymme vääriltä palautuksilta joista joudumme veloittamaan aiheutuneet ylimääräiset kulut.

Palauttaminen

1. Olethan ollut yhteydessä asiakaspalveluumme ja varmistanut, että tuotteen palauttaminen on ok?
2. Väärän tai viallisen tuotteen palauttaminen on kuluttajalle maksutonta. Muissa tapauksissa asiakas itse vastaa palautuskustannuksista, ellei toisin asiakaspalvelun kanssa sovita. Noutamattoman tai lunastamattoman paketin palautumisesta veloitamme toimitusehdoissa ilmoitetut kulut.
3. Tee palautus näin:
- palauta tuote ehjässä, alkuperäisessä pakkauksessaan, mukana kaikki osat, ohjeet ym
- riittävän huolella pakattuna että tuote tulee ehjänä perille
- älä tee paketteihin mitään ylimääräisiä merkintöjä
- käytä aina edullisinta mahdollista toimitustapaa
- liitä mukaan kopio mukana tulleesta kuitista/lähetteestä
- laita mukaan selvitys palautuksen syystä ja/tai vian laadusta (huom. etämyynnin palautuksessa ei tarvitse ilmoittaa syytä, mutta kirjoita että kyseessä on etämyynnin palautus)
- laita mukaan nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi sekä tilinumero, jonne mahdollinen rahapalautus tehdään
- rahapalautus tehdään 30 päivän kuluessa siitä kun olet saanut paketin, ellet ole asiakaspalvelun kanssa muuta sopinut
4. Palautuksessa pitää olla mukana edellisessä kohdassa luetellut tiedot. Vajaita, puutteellisia palautuksia emme käsittele ennen kuin kaikki tiedot ovat tulleet.
5. Aiheettomista tai puutteellisista palautuksista veloitamme postitus- ja selvittelykulut toimitusehtojemme mukaisesti.
6. Ota palautuksen lähettämisestä aina kuitti ja säilytä se, koska mahdollisissa katoamistapauksissa tarvitaan kuitti palauttamisesta. Jos palautuksesi johtuu lähettämästämme väärästä tai viallisesta tuotteesta, on palautus maksutonta. Ota yhteys asiakaspalveluumme jotta saat palautuskoodin ilmaista palauttamista varten. Suosittelemme sähköpostin käyttöä.

Palautuksen lähetys Matkahuolto/Lähellä-paketti

1. Voit tehdä palauttamisen missä tahansa Lähellä-pakettipisteessä (R-kioskit, K-Marketit, Matkahuollon toimipaikat).
2. Jos palautuksesi on maksuton, saat asiakaspalvelustamme palautuskoodin.
3. Palauttaminen Lähellä-pakettina kautta on mahdollista myös vaikka olisit saanut tuotteen postitse.

Palautuksen lähetys Posti

1. Meillä ei ole asiakaspalautussopimusta Postin kanssa, mutta myös postitse voi palauttaa. Jos palautuksesi on maksuton (väärä tai viallinen tuote), hyvitämme postikulut kuittia vastaan.
2. Lähetä tuote takaisin edullisinta lähetystapaa (kirje, maksikirje, postipaketti) käyttäen, tarvittaessa kysy Postin henkilökunnalta.
3. Laita palautuksen mukaan alkuperäinen kuitti postimaksusta. Hyvitämme sen tilillesi.
4. Postin kautta palautukset lähetetään suoraan logistiikkakeskukseemme Saloon. Palautusosoite on Avilant Oy, Myllyojankatu 2, 24100 Salo.

Rahapalautukset tehdään hyväksymisen jälkeen kuluttajasuojalain mukaisesti 30 päivän sisällä - ja meillä useimmiten huomattavasti nopeammin. Ostoskori