Sex Shop Pikku Tuhma - tervetuloa! Seksivälineet, asut, filmit - suomalainen seksikauppa ja verkkokauppa

Sex Shop Pikku Tuhma > Esittely


© 2024 Sex Shop
       Pikku Tuhma

SEX SHOP PIKKU TUHMA

Sex Shop Pikku Tuhma on 100% suomalainen, erotiikkavälineiden, -asujen ja -filmien ym postimyyntiä harjoittava yritys. Nykyinen toimipaikkamme ja varastomme ovat Keravalla. Osa asiakaspalvelustamme, ylläpidosta ja hallinnosta tapahtuu työllistävänä etätyönä muualta Suomesta.

Yrityksemme on perustettu jo 1994. Aluksi postimyyntiä harjoitettiin lehtimainoksilla, painetuilla tuoteluetteloilla ja asiakkaille postitettavilla kirjeillä. Olemme olleet esillä myös monissa tapahtumissa, mm. sExhibition-messuilla.

Nykyisin toiminta on painottunut verkkokauppaan. Meiltä saa kuitenkin edelleen digipainetut tuotekuvastot omasta valikoimastamme sekä valmistajien omia kuvastoja, joiden tuotteet - harvinaisemmatkin - ovat tilattavissa meiltä!

Emme halua olla "kopiokauppa" - samat tuotteet, tekstit ja hinnat löytyvät verkossa monesta eri osoitteesta, kuten olet ehkä huomannut. Meidän tuotevalikoimamme on ainutlaatuinen. Olemme itse koonneet ja valinneet tarjolle vain parhaiden valmistajien ykköstuotteet. Meiltä löydät niin pikkutuhmaa asua kuin välinettä, unohtamatta silti alan teknisimpiä uutuuksia tai rohkeimpiakaan tuotteita esimerkiksi filmipuolella.

Osto-osastomme aktiivisuuden ansiosta emme ole kuitenkaan kallis luksuskauppa, vaan edullinen sellainen! Katso hintojamme - ja yllätyt!

Tunnemme tuotteemme! Asiakaspalvelustamme voit kysyä aina neuvoa tai lisätietoja, jos sivumme ja esittelymme eivät vastaa kaikkiin kysymyksiisi.

Meille asiakas ja hänen tyytyväisyytensä on tärkeä asia! Monet vakioasiakkaamme tilaavat tuotteita vuodesta toiseen, lähettävät loma- ja joulukortteja, kertovat kuulumisistaan ja kuinka hyvin tuotteet ovat toimineet!

Toivomme sydämestämme ja teemme kaikkemme, että myös Sinusta tulee tällainen tyytyväinen asiakkaamme!

Tervetuloa shoppailemaan!

Sex Shop Pikku Tuhma, asiakaspalvelun henkilökunta Ostoskori