Sex Shop Pikku Tuhma - tervetuloa! Seksivälineet, asut, filmit - suomalainen seksikauppa ja verkkokauppa

Sex Shop Pikku Tuhma > Banger Babe Jessica

Banger Babe Jessica

Heippa! Olen Jessica! Rakastan hauskanpitoa ja juhlimista - vähän villimpääkin! Olen aina valmis pitämään hauskaa kun sopivaa seuraa vain löytyy. Pidän rajojen koettelemisesta ja rikkomisesta, joten minut saat puhuttua helposti mukaan villimpiinkin juttuihin! Osaan olla tosi tuhma, rietas ja estoton tyttö, mutta myös alistuvainen kunhan oikea mies minua käsittelee. Jos saat kesytettyä minut, sinulla on kuule melkoinen villipeto valmiina sinulle aina kuin vain haluat, ja lupaan (ainakin enimmäkseen) totella sinua kuuliaisesti...

Kuten Jessican omasta esittelystä luitkin, tässä on seksin suhteen todella estoton ja rohkea upea nainen, varustettuna monen moisilla herkuilla! Täysikokoinen, 158 cm pitkä rietas ja uhkea blondi joka täyttää villeimmätkin unelmasi! Jessican taidokkaasti maalatut kasvotkin kertovat, että tällä tytöllä on tuhmaa pilkettä ja tulisuutta luonteessa. Hänen silkinpehmeä, ylellinen ja todella eläväinen SuperSoft TPE-keinoiho hätkähdyttää aitoudellaan. Jessican upean vartalon sisällä on nerokas ja uskomattoman kestävä teräsluuranko. Kaikki nivelet ja niiden toiminta on suunniteltu jäljittelemään aitoa mahdollisimman pikkutarkasti. Liikuteltavat kädet ja jalat mahdollistavat käytännössä loputtomat erilaiset kiihottavat asennot, joissa vain mielikuvituksesi on rajana. Jessica rakastaa esileikkejä, rakastelua eri asennoissa ja sitä, kun mies laukeaa - sisälle tai päälle tai vaikka suuhun! Jessican herkullinen, uskomattoman aidon tuntuinen pehmeä mutta kireä vagina odottaa kuumaa, sykkivää penistäsi. Avaa Jessican herkät ja kauniit huulet, ja se antaa sinulle elämäsi suihinoton! Seksikäs Jessica osaa antaa sinulle myös mahtavaa käsihoitoa kiertämällä näppärät, taipuisat sormensa kalusi ympärille. Terhakkaana nöpöttävät nännit ja pehmeät, kimmoisat ja ryhdikkäät rinnat odottavat vahvoja käsiäsi ja huuliasi.

Pituus 158 cm. Paino 33 kg. Rinnanympärys 85 cm, vyötärö 53 cm, lantio 82 cm. Kuppikoko D-DD, vaatekoko XS-S, kengän koko 36. Vaginan syvyys 18 cm, anuksen syvyys 18 cm, suun syvyys 15 cm - aukot pehmeitä ja joustavia. Mukana myös kaksi upeaa, oikeaa alusvaatesettiä jotka voit pukea Jessicalle! Lisäksi kaupan päälle vielä USB-liitännällä toimiva lämmitin sekä muita varusteita kuten puhdistusaine, liukuvoide, hoitoaine, hiusharja ja varakynnet.

Toimitusmyyntituote, maksutavat vain verkkopankkimaksu tai tilisiirto. Toimitusaika noin 2 viikkoa tilauksesta. Toimitetaan Matkahuollon kautta, tuote ei mahdu pakettiautomaatteihin. Pakkaus on täysin huomaamaton, neutraali pahvilaatikko jossa ei ole mitään tekstejä, valmistajan tunnuksia eikä koodeja.

TÄLLE TUOTTEELLE MEILTÄ ILMAINEN TOIMITUS!

Vaihda iso kuva klikkaamalla pikkukuvia tai avaa kaikki kuvat isona

Banger Babe Jessica
Banger Babe Jessica
Banger Babe Jessica
Banger Babe Jessica
Banger Babe Jessica
Banger Babe Jessica
Banger Babe Jessica
Banger Babe Jessica
Banger Babe Jessica
Banger Babe Jessica
Banger Babe Jessica
Banger Babe Jessica
Banger Babe Jessica
Banger Babe Jessica
Banger Babe Jessica


 Banger Babe Jessica

Tuotenro 32-305

Saatavuus: pakkaamolle 3-5 työpäivässä

Hinta: 1899.00 €

 

Katso muut BANGER merkin tuotteet tästä

valmistajan logo




 Ostoskori