Sex Shop Pikku Tuhma > Surprise Surprise

Surprise Surprise

Upea, 12-osainen seksivälinesetti eroottisiin leikkeihin. Setti sisältää kiihottavia välineitä naiselle ja miehelle. Erityisesti pariskunnille tarkoitetussa seksivälinesetissä on useita välineitä jotka tuovat uutta jännitystä seksielämään. Surprise Surprise -seksivälinesetti sisältää:

- Power-vibraattori - portaattomasti säädettävä. Valmistettu kovamuovista. Pituus 17 cm, halkaisija noin 2,5 cm.
- Kiihotinsukka peniksen tai vibraattorin päälle. Antaa lisäpituutta noin 4 cm. Valmistettu joustavasta jellymateriaalista. Pituus 16,5 cm, halkaisija 2,7 cm.
- Anustappi. Joustava ja miellyttävä materiaali sekä muotoilu. Pituus 11,5 cm, halkaisija 1-2,6 cm.
- Keinovagina joka on valmistettu joustavasta jellymateriaalista. Tunnelin pituus 13,5 cm.
- Anaalihelmet jotka saavat aikaan räjähtävän orgasmin. 10 kuulaa ovat kiinni joustavassa nauhassa. Päässä lenkki josta saa pidettyä turvallisesti kiinni. Pallojen halkaisija 0,6-2,5 cm. Helminauhan pituus 35 cm.
- 4 kpl kiihotustunneleita. Joustavasta jellymateriaalista valmistetut kiihotustunnelit ovat jokainen eri tavoin kuvioitu. Voidaan laittaa peniksen, sormen tai vibraattorin päälle. Pituudet noin 5 cm, halkaisijat 1,3 cm.
- Penisrengas joka on valmistettu joustavasta jellymateriaalista. Penisrenkaan pinnalla ja sisäkehällä on kiihotusta lisääviä juomuja ja nystyröitä. Penisrengas puristaa peniksen juuresta tehden erektiosta voimakkaamman ja pitkäkestoisemman. Sisäkehän halkaisija noin 2 cm (joustava).
- Geishakuulat jotka edesauttavat emättimen kostumista ja lantionpohjalihasten kestävyyttä. Geishakuulat ovat valmistettu kovamuovista. Naru on joustavaa TPE-materiaalia. Kuulien halkaisija 3 cm, koko pituus 22 cm.
- Kiihotinkuula jonka tehokasta värinää säädetään johdollisen kaukosäätimen avulla (portaaton säätö).
Mukana paristot hieromasauvaan ja kuulavibraattoriin!

TÄLLE TUOTTEELLE MEILTÄ ILMAINEN TOIMITUS!

Surprise Surprise
 jaa Surprise Surprise

Tuotenro 28-045

Saatavuus: 4-5 työpäivässä

Tarkistettu: 20/06/2018

Viimeksi myyty:
19-06-2018

Hinta: 55.95 €
             61.50 €

 

Katso muut YOU2TOYS merkin tuotteet tästä

valmistajan logo Ostoskori