Sex Shop Pikku Tuhma - tervetuloa! Seksivälineet, asut, filmit - suomalainen seksikauppa ja verkkokauppa

Sex Shop Pikku Tuhma > ANUSKIIHOTTIMET

ANUSKIIHOTTIMET

Jännittävä…pelottava…ihanan kiehtova…PEPPUSEKSI
1. Aloita varovasti! Valitse esimerkiksi ohuet thaihelmet – voit ottaa sisään vain yhden pienen pallukan. Myös pumpattavat anustapit sopivat anaalialoittelijoille.
2. Muista liukaste! Anuksessa ei ole luonnollista liukastusta. Kuiva lelu peppuun työnnettynä tuntuu kivalta vain erittäin masokistisesta henkilöstä. Hiero liukastetta sekä välineeseen, että peräaukolle. Monien suosikkeja ovat geelimäiset liukasteet esimerkiksi Aqua Glide Anal, Waterglide Anal tai KY-voide.
3. Ole kiihottunut! Anusleikit harvoin sopivat esileikin alkuun. Monet haluavat olla kiihotuksen huipulla, naiset saaneet jo orgasmin, ennen kuin anustuntemukset alkavat tuntua hyvältä.
4. Totuttele! Anna itsellesi ja kumppanillesi aikaa totutella uuteen ulottuvuuteen. On ihan normaalia, että ensimmäisillä kerroilla peppuseksin kokeileminen jännittää niin, ettei se tunnu erityisen kiihottavalta.
5. Yhdynnän aikana! Anustappi rakastellessa on kokeilun arvoinen. Yhdynnän liikkeet liikuttelevat tappia saaden aikaan tuntemuksia naisen peräaukossa. Mies tuntee tapin liikkeet jännittävänä hankauksena peniksessään.
6. Uusia tuntemuksia! Peppuseksi välineillä voit löytää aivan uusia nautinnon tasoja: esim. voimakkaampaa kiihottumista ja rajummat orgasmit.
7. Värinää mukaan! Usein anusvälineistä, kuten tapeista ja sauvoista on saatavana myös moottoroituja versioita.
8. Hygienia! Pese välineet huolella ennen ja jälkeen leikkien. Muista, että paristoja ei saa kastella, vaikka monet anusvälineet ovatkin vedenkestäviä. Pesuun voi käyttää lämmintä vettä ja saippuaa ellei valmistaja toisin kerro. Puhdistamiseen on saatavilla meiltä erikoistuotteita.

sivun pituus  lyhyt | normaali | pitkä | kaikki

   näytä lista | ruudukko


 Ostoskori