Sex Shop Pikku Tuhma - tervetuloa! Seksivälineet, asut, filmit - suomalainen seksikauppa ja verkkokauppa

Sex Shop Pikku Tuhma > VÄLINEET NAISILLE > Kuulat

Kuulat

Geishakuulia eli vaginapalloja käytetään seksuaalisen mielihyvän tuottamiseen sekä lantionpohjalihasten harjoittamiseen.
Lantionpohjalihasten kunnolla on merkitystä muun muassa seksuaaliseen nautintoon, emättimen ja virtsarakon toimintaan sekä intiimialueiden tuntoherkkyyteen. Lantionpohjalihasten harjoittaminen synnytyksen jälkeen nopeuttaa emättimen lihasten palautumista.
Geishakuulilla tarkoitetaan suurempia, yleensä 2-3 toisissaan narulla kiinni olevaa palloa. Pallojen sisällä ovat painavammat metallikuulat, jotka liikkuvat vapaasti päällimmäisen pallon sisällä aiheuttaen värähtelyitä, joka stimuloi emättimen runsasta verisuonistoa ja hermotusta lisäten seksuaalisen mielihyvän tunnetta sekä kostumista.
Geishakuulien avulla voit helpommin löytää ja tunnistaa lantionpohjalihaksesi. Geishakuulien avulla tehdään lantionpohjalihasten harjoittelua, joko selinmakuulla, tai seisten supistamalla lihaksia. Yhdistä geishakuulien avulla tehtävä lantionpohjalihasten treenaus päivittäisiin askareisiisi. Näin teet harjoittelusta helpon ja mukavan hetken, joka on osa päivittäisiä rutiinejasi.
Moottoroiduissa geishakuulissa metallikuulien värähtelyn korvaa kuulien sisällä oleva vibraattori. Värinän tarkoituksena on stimuloida, kiihottaa ja kostuttaa emätintä.
Lantionpohjalihasten harjoittaminen kannattaa aloittaa ensin isoilla geishakuulilla ja siirtyä pienempiin harjoituskuulin. Mitä pienemmät ja painavammat kuulat, sitä enemmän lantionpohjalihasten kuntoa tarvitaan.

Tämän ryhmän suosituimmat tuotteetsivun pituus  lyhyt | normaali | pitkä | kaikki

   näytä lista | ruudukko

1 2 seuraava sivu1 2 seuraava sivu


 Ostoskori