Sex Shop Pikku Tuhma - tervetuloa! Seksivälineet, asut, filmit - suomalainen seksikauppa ja verkkokauppa

Sex Shop Pikku Tuhma > STRAP-ON

STRAP-ON

Strap-on eli suomalaisittain lyhyemmin "sträp" tai "sträppi", tarkoittaa päälle puettavaa sauvaa jota käytetään kumppaniin penetroimiseen. Strap viittaa hihnoihin, kun taas harness on leveämpi vyö tai alushousujen tapainen ratkaisu johon sauva kiinnitetään.

Strappien suosio on vuosi vuodelta kasvanut huimasti, samoin niiden valikoima! Strapit tarjoavatkin monimuotoisia kokemuksia parille sukupuoliin katsomatta. Niitä voi käyttää esileikkiin ja myös yhdynnän tilalle.

Kiinteällä sauvalla varustettu strappi puetaan naisen päälle, ja hän voi käyttää sitä mieheen tai naiseen penetroitumiseen.

Jos sauva on ontto, myös mies voi pukea sen päälleen jolloin oma penis on sauvan sisällä. Penetraatio voi tapahtua mieheen tai naiseen. Tällä tavalla ei ole väliä miehen erektiosta tai sen kestävyydestä, vaan strapin avulla mies voi olla yhdynnässä hyvinkin pitkiä aikoja väsymättä. Kokemus on läheisempi ja tunnelmallisempi kuin pelkästään sauvaa käyttämällä.

Kiinteällä sauvalla varustettuja strappeja on hyvin erilaisia: pitkiä ja lyhyitä, paksuja ja ohuita sauvoja, värinällä tai ilman.

Valikoimassamme on myös runsaasti pelkkiä strappeja ja harness-vöitä, joihin voit kiinnittää jo omistamasi dildon. Lähes kaikki sauvat joissa on imukuppi tai imukupin mallinen jalka, on mahdollista kiinnittää strapin metalliseen O-renkaaseen.

sivun pituus  lyhyt | normaali | pitkä | kaikki

   näytä lista | ruudukko


 Ostoskori