Sex Shop Pikku Tuhma > Tuotehaku kuvastokoodilla

Tuotehaku kuvastokoodilla

Tällä toiminnolla voit hakea tuotteita valmistajien kuvastokoodeilla, numerosarjoilla jotka ovat esimerkiksi 2712636 3011 tai 0558664 0000.

Valmistajien kuvastoissa on tuhansia tuotteita, ja vaikka verkkokauppamme valikoima on erittäin suuri, kaikkia tuotteita ei ole näkyvissä. Hyvä uutinen onkin, että jos tuotetta ei ole verkkokaupassamme, voit kuitenkin tilata sen kauttamme! Keskimääräinen toimitusaika on 5-10 työpäivää.

Jos etsit jotakin erikoista tai harvinaista tuotetta tai haluat että bileasusi on erilainen kuin muilla, silloin kannattaa katsoa kuvastoista!

Jos tuote löytyy valmiiksi kuvastokoodilla verkkokaupastamme, näet siihen linkin. Jos tuotetta ei löydy, tee hinta- ja saatavuuskysely automaattisesti linkistä. Voit kysellä myös hintoja ym tietoja asiakaspalvelustamme palvelu@pikkutuhma.com.

Lähetämme valmistajien kuvastoja tilausten mukana. Jos sinulla ei ole kuvastoja tai ainakaan kaikkia, voit tilata niitä edullisesti verkkokaupastamme! Postitse lähetettynä saat ne erittäin pienillä postikuluilla.

 

 Ostoskori