Sex Shop Pikku Tuhma - tervetuloa! Seksivälineet, asut, filmit - suomalainen seksikauppa ja verkkokauppa

Sex Shop Pikku Tuhma > Dark Magic Thrusting Bed -panotuoli

Dark Magic Thrusting Bed -panotuoli

Istu ja nauti - yksin tai yhdessä! Monipuolinen, huippuominaisuuksin varustettu panotuoli, jonka saat meiltä todelliseen järkihintaan! Tässä tuolissa on todella nautinnollista istua - monessakin mielessä! Tuoli sekä koneisto-osa ovat ilmalla täytettäviä. Koneessa on kolme eri tehoa, jota ohjaat helposti langattomalla kaukosäätimellä. Mukana on kolme erilaista sauvaa joita voit käyttää panotuolissa.

Sauvat saavat virran koneistosta, joten erillisiä paristoja ei tarvita. Avaat vain sauvan paristokotelon korkin, ruuvaa sauva koneistoon ja sauva alkaa väristä. Kone työntää sauvaa edestakaisin. Sinun tehtäväksesi jää vain nautiskella! Sauvoja voit käyttää myös erikseen ilman konetta. Huomaa hienot yksityiskohdat, kuten esimerkiksi erikseen täytettävät tuet polvitaipeille. Enimmäiskuormitus 136 kg. Tuolin materiaali tuntuu hyvältä ihoa vasten ja on helppo puhdistaa. Tuolin koko 140 x 70 x 25 cm. Lisäosa (koneisto, tuet) 50 x 30 x 30 cm. Sauvojen koot: pituus 23 cm, halkaisija 3,6-4,1 cm; pituus 19,5 cm, halkaisija 3,6-4,1 cm; pituus 18,5 cm, halkaisija 2,8-4,3 cm (sopii myös anaalikäyttöön). Mukana jalkapumppu täyttämistä varten sekä paikkaussarja.

Kauko-ohjain toimii 12V paristolla joka mukana (tätä paristoa on saatavana suomalaisista kaupoista, myös meiltä). Lisäksi toimii kahdeksalla C-paristolla ja viidellä AA-paristolla.

TÄLLE TUOTTEELLE MEILTÄ ILMAINEN TOIMITUS!

Näytä vain yksi kuva isona

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

tuotekuva

 Dark Magic Thrusting Bed -panotuoli

Tuotenro 94-457

Saatavuus: pakkaamolle 3-5 työpäivässä

Hinta: 272.95 €
             299.00 €

 

Katso muut NMC merkin tuotteet tästä

valmistajan logo




 Ostoskori